Sprint har ett samarbete med Styrelseakademin Dalarna där vi på Sprint agerar partner till företag som vill rekrytera nya medlemmar till sin styrelse. Vi arbetar även med att kontinuerligt träffa och intervjua potentiella kandidater som söker ett styrelseuppdrag.

Genom en process som drivs av professionalitet och värdighet säkerställer vi precision och kontinuitet i våra kunders styrelsetillsättningar. Det är mycket som står på spel och skillnaden mellan en framgångsrik tillsättning och en misslyckad kan få allvarliga konsekvenser, både ekonomiskt och socialt. Därför fortsätter vi hängivet vår resa i att utforska hur vi kan reducera risker och optimera precisionen när vi hjälper våra kunder att investera i kompetens och ökad affärsnytta.

Vill du veta mer om hur vi på Sprint arbetar med styrelsetillsättningar är du varmt välkommen att kontakta Mikael Ek, VD på Sprint.  Har du frågor om styrelseakademin Dalarna rekommenderar vi dig att ta kontakt med Cecilia Werme, verksamhetsutvecklare på Styrelseakademin.

Mikael Ek
VD & Rekryterare Sprint
072-229 59 29 / mikael.ek@sprint.se

Cecilia Werme
Verksamhetsutvecklare Styrelseakademin Dalarna.
070-368 18 48

Läs mer om Styrelseakademin