Våra konsulter bär vårt varumärke ute hos våra kunder. Det innebär att du kan räkna med en effektiv, dedikerad och ansvarsfull Sprintkonsult när du behöver hjälp. Hos oss kan du hyra ledare och specialister inom ekonomi, administration och HR.

Vi skiljer oss från bemanningsbranschen. Vi tillämpar inga garantilöner eller andra speciallösningar som bemanningsavtalet innebär. Istället har en konsult hos oss, ända sedan vi startade haft samma traditionella trygghet och villkor i sina anställningsavtal.

Vi arbetar nära våra medarbetare. För att skapa en Sprint-identitet, träffas vi alla på gemensamma luncher varannan vecka. Vår konsultchef följer nära våra konsulter i deras uppdrag för att säkerställa deras välbefinnande och prestationer i uppdraget.

Vi vet att trygga och välmående konsulter som känner sig sedda presterar bättre på sitt uppdrag hos våra kunder. Att de dessutom har en tydlig Sprint-identitet, förenklar den professionella relationen mellan dig och våra medarbetare.

Hur går det till?

När du ringer oss om ditt behov, ser vi först till att förstå vad du behöver. Vi identifierar snabbt om någon av våra befintliga konsulter är tillgängliga och matchar dem mot din kravspecifikation. Därefter söker vi i vår konsultbank efter nya konsulter som kan presenteras för dig. Sannolikt kommer du att ha bråttom att få någon på plats och vi finns här för att se till att det händer, samtidigt som vi kvalitetssäkrar att din konsult kommer att leva upp till dina förväntningar.